PaintballOm du är paintballentusiast vet du hur stor skillnad rätt paintballmarkör (även känt som paintballgevär) kan göra under matchen. Med rätt markör kan du skjuta snabbare och med större noggrannhet. En bra markör bör sitta säkert i dina armar, och du bör alltid känna dig säker att använda den. Genom att köpa en till dig själv kan du spara pengar i det långa loppet eftersom du inte behöver hyra en hela tiden; du kommer också att kunna skräddarsy den för att passa dina behov och din personlighet.

En bra paintballmarkör kan vara en källa till stolthet för alla ägare. Här får du tips om hur du hittar den bästa paintballmarkören och hur man väljer en markör baserat på de funktioner som du behöver. Kostnaden kan vara en stor faktor när du handlar, så vi tar en titt på både dyra och billiga produkter. Även om dyrare varianter i allmänhet kommer att ge bättre resultat finns det också några sätt att hålla kostnaderna låga och samtidigt njuta av en bra produkt. 

Vet du vilken typ av skytt du är och hur du spelar vet du att du ska skjuta bara när du vet att du kommer att få en bra träff (eller träffar). Är ditt motto ”skjut först, tänk sen” eller vill du vara så exakt som möjligt?

Att veta hur du spelar kommer att hjälpa dig att avgöra vilken markör som kommer att gynna dig mest. Om du är en noggrann skytt behöver du kanske något med färre kulor sin samtidigt hjälper till att hålla vikten nere.Men om du skjuter mycket kan du köpa en paintballmarkör med ett stort magasin. Om du värdesätter noggrannhet vill du kanske ha en markör med en längre pipa. Det gör den visserligen tyngre och mer obekväm dock, så du bestämmer om det är värt det. Du måste analysera vad du värdesätter i en markör för att avgöra vad som kommer att vara det bästa valet för din stil.

Vad är bäst för nybörjare på paintball?

Om det är första gången du köper en markör och du bara komma in i spelet, överväg att köpa ett komplett paket som inkluderar all utrustning som du behöver. Det är de bitar som du behöver för att börja spela, en markör, ett magasin, en ansiktsmask och kulor/skott. Den bästa paintballmarkören för nybörjare bör alltid vara hyfsat billig. Eftersom du förmodligen inte känner till exakt vad du vill ha eller din specifika stil vet du inte om att går bra med en tyngre markör eller en mindre.

Den bästa paintballmarkören för en nybörjare är i allmänhet en som är lätt att använda och rengöra, men som också är så tillförlitlig att du kan ha  länge kvar den länge så länge du behöver innan du vill uppgradera. Vissa nybörjaremarkörer kan kosta under tusenlappen, men vällj en från ett välkänt företag som erbjuder högkvalitativ utrustning. Kom också ihåg att du kommer att behöva köpa mer utrustning när du köper paintballmarkör, så titta på alla alternativ – speciellt de alternativ som innehåller ett helt paintballpaket.

Att hitta den bästa paintballmarkören för din egen spelstil kan ta lite tid. Ha tålamod och granska alla de funktioner som varje markör har. Om du gör ett utförligt jobb kan du säkert hitta en bra markör som kommer att hjälpa dig i varje paintballmatch.

Posted in: Paintball.
Last Modified: februari 22, 2013