Mur och puts i Södertälje

Sommaren närmar sig med stormsteg och har nu under en längre period velat tvätta min fasad hemma hos mitt hus. Men då jag på onsdag åker till New York för arbetet och kommer vara borta i 6 veckor. Därför kände jag mig kluven kring vad jag egentligen skulle göra, kanske bara låta det vara eller så anlitar jag ett företag som utför just mur och puts i Södertälje. Efter en konversation med frugan i drygt 0,8 sekunder så bestämde vi för att se till att vår mur putsas och snyggas till.

Hade däremot absolut ingen aning om vilket företag jag skulle anlita, Google gav mig olika förslag med vart jag än hamna så återkom jag ständigt till ett företag som heter Rigma AB. Jag förklarade situationen och att jag ville få det utfört egentligen så fort det absolut bara gick. Dem svarade med att ge oss tid och plats och bara 3 timmar senare var dem hos oss för att utföra arbetet. Ett arbete som förmodligen hade tagit mig drygt tre dagar sammanlagt utförde dem på 2 1/2 timme. Och helt ärligt, jag tror inte det kunde ha blivit såpass mycket bättre. Kändes skönt att an faktiskt lyckades hitta denna typen av företag. Ett företag som inte ställer några frågar, bara svara på det man önskar och utför det med sån enormt hög nivå och självsäkerhet. Nu kan jag åka till New York med vetskapen av att det ser rent och snyggt ut hos oss när man kör in till vårt hem. Stort tack till Rigma AB!