Renovera köket under semestern

Vad tror du, är det smart att börja renovera köket nu till sommaren eller borde jag kanske egentligen vänta tills i höst, kanske sensommaren, mest för att det kanske är tråkigt att ha snickare över som ska renovera och smälla och banka hemma hos en medan man har sin semester då man bara vill kunna ta det lugnt och njuta. Kanske är det mer lockande med andra saker då istället.

Personligen så tycker jag att det många gånger verkar som att det mesta fungerar ganska bra med renovering av kök i Falun men det är klart att det är olika i varje hem och för varje renovering beroende på exakt vad det är som ska göras och om det blir något väldigt omfattande eller inte.

Det finns ganska mycket annat som gäller också, sådant som kan vara viktigt och som man kan få tänka på när det sen kommer att handla om ens kök och hur man vill ha det. Sen vet jag att de från Kitchn Dalarna ska vara ganska snabb i sitt arbete men det är klart att oavsett hur snabba de är så kommer det ändå betyda att de behöver vara hemma hos oss åtminstone några veckor.

Så kanske blir så att vi tar sommaren till att fortsätta planera och så tar vi sen och kontaktar Kitchn Dalarna i Falun först i september oktober någon gång och ber dem komma och hjälp oss med att renovera vårt kök då istället.