Trädfällning i Kristinehamn

Under en längre period nu så har jag och min fru utfört särskilda renoverinar på ut-och insidan av vårt hus. Vi älskar känslan av ständiga projekt och det är en spännande process som hjälpt oss att stärka vår passion ännu mer, att renovera. Vårt senaste projekt har varit att vi ville bygga ut vår altan, större till brädden och längden och förhoppningsvis kunna placera in en pool där så småningom. Däremot så känner vi att vi skulle vilja ta tag i en sak först, det är nämligen så att vi har väldigt många träd som är lite allt för stora som gör så att dem blockar utsikten för våran vackra sjö.

Då vi inte har några som helst erfarenheter inom trädfällning så valde jag att kontakta ett företag som min vän hade hyllat väldigt mycket för arbetet de utförde för honom. Jag kontakta Stenmarks Skog & Trädgård som utför trädfällning just i Kristinehamn. Jag förklarade bara kortsiktigt situationen och dem klargjorde bara så att dem fick godkänt för att utföra arbetet. Därefter när arbetet blivit godkänt så körde dem igång. Nu är träden nere och jag och frugan är nu på rätt väg för att starta hela detta altanbygget då vi äntligen har vår fantastiska utsikt över sjön.