Ut på äventyr

Tjenare bloggen! Två dagar kvar innan jag och grabbarna drar iväg på äventyr längre upp i landet, jag är riktigt taggad på en helg med kompisgänget och det ska bli skönt att få komma ut i naturen lite. Däremot har jag ett problem och det är att jag inte kan hitta mina vandringsbyxor. Jag har en speciellt låda i min byrå där jag har alltid har mina kläder för äventyr, men där ligger det bara en friluftsbyxa och den är inte lika anpassad för just dessa aktiviteter. Min friluftsbyxa ska givetvis med på resan också, de kan vara bra att ha när vi går iväg en kortare sväng bara men jag måste hitta mina vandringsbyxor illa kvickt annars får jag beställa hem ett par nya snarast för att kunna få dem innan helgen. Vi åker iväg på ungefär fyra äventyr varje år, en för varje årstid och det är alltid en i gänget som får äran att planera resan. Det är inte jag som har ansvaret den här gången så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på eller vilken destination det bär av till, däremot så vet jag att vi skulle ta med oss fiskespö och där nöjer jag mig väldigt bra. Då kan faktiskt min friluftsbyxa komma till stor användning, speciellt om det är lite varmare. Det blir då lite luftigare än om jag skulle använda mina vandringsbyxor, dock så tror jag inte bara att vi ska fiska utan det blir nog en del vandring också. Min kompis har inte sagt någonting om en sovsäck eller tält så det känns riktigt skönt, de tre senaste resorna så har vi tältat. Jag har inget emot att tälta men det ska bli härligt att få tillgång till en dusch och en riktig säng den här gången. Förhoppningsvis slänger jag upp ett inlägg under helgen om jag har någon internettäckning.